Medlemsrekrytering i Småland

Sista dagen i oktober var det marknadsdag på torget i Vetlanda.  Tre personer från föreningen plus en sympatisör gick runt på torget och pratade med folk och delade ut vår broschyr (se bifogat reportage). Denna insats var tänkt som ett sista steg i en ”trestegsraket”, som började med att Anita Gunnar, boende i Vetlanda, bestämde sig för att i början av sommaren att ”komma ut” offentligt med att berätta om sin situation. Föreningen bestämde sig för att knyta an till detta initiativ genom att under tre på varandra följande veckor sätta ut en annons i en av lokaltidningarna (Höglandet.nu), med nästan 40 000 läsare. Det tredje steget var således det som Du nu kan läsa i bifogat reportage i Vetlanda-Posten. Vi väntar nu med spänning på om vår gemensamma insats kommer att ge några nya medlemmar.
Hälsar Ulla och Ove

Etiketter: medlemssidan