Inbjudan: Tribunal för Barnets Bästa

EN RÄTTSSKANDAL
är vad vi utsatts för. Lär dig hur vi hjärtligt ska få återförenas med våra barn/barnbarn
 
Varför är det en rättsskandal? I Kevinfallet använde polisen utredningsmetoder som vetenskapen länge vetat är otillförlitliga: Oskyldiga blev skyldiga. I sina barnutredningar använder även socialtjänsten rättsosäkra utredningsmetoder: Oskyldiga kan även här bli skyldiga och skyldiga kan gå fria. Om socialtjänstens barnutredningar varit rättssäkra hade livet för barn, föräldrar, mor- och farföräldrar tagit en helt annan riktning (i vårdnadstvister, barnomhändertagande och LVU).
 
Varför en annan riktning? Det är faktiskt en mänsklig och laglig rättighet att inte utsättas för rättsosäkra ingrepp i ens privat- och familjeliv. Med systemfelet idag är det tvärtom. Vad nästan ingen insett är att detta också är en av Sveriges största rättsskandaler (på Tribunalen får du underlaget).
 
Kom till Tribunalen (även om den är i Stockholm). Du kommer troligen att tacka dig själv under resten av ditt liv för det. Om vi blir många ska bli vändningspunkten när du, andra och många grupper ska se till att rättsskandalen briserar och vi hjärtligt får återförenas med våra barn.
 
Se bildspelet, läs mer och köp biljetter på www.barnetsbasta.org
 

ÄVEN: MÖTE I STOCKHOLMSGRUPPEN
Lördag 28 april, ABF-huset, Sveavägen 41, Spångasalen klockan 12 – 16 har vi lokalgruppsmöte.
Tag med dig din socialtjänstutredning och kom. Vi förbereder också flygbladsutdelning om Tribunalen till helgen därefter.
Andra utanför Stockholm är också välkomna.
 
Hälsar

Kommentera gärna:

  • My • 12 augusti 2018 23:19:52
    Hej
    Önskar lite mer information om det kommer fler mötes träffar under hösten .
    Vh My Kallerfjord

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter