Barnets bästa Tribunalen

 
TRIBUNALEN FÖR BARNET BÄSTA BLEV EN SUCCÉ! Hela 74 personer struntade i en underbart solig majlördag och satt istället i en lite för varm lokal och betalade 250 kronor – vi var motiverade! Mejlen som kommit in och kommentarerna i Facebook berättar om känslan av ”wow”, ”äntligen”, ”tacksamhet”, ”energi” och ”nu sätter vi fart!”. Vi kan samarbete även om vi tycker lite olika för socialtjänstens godtyckliga och rättsosäkra barnutredningar är en av Sveriges största rättsskandaler. Och om det kan vi enas! ⇒ Läs vidare

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Ulla Brandt » Nekad kan inte överklaga:  ”Louise! Vet du vilket program. Skulle gärna vilja lyssna på det via SR play om m..”

  • Louise » Nekad kan inte överklaga:  ”Hej Hörde på radion 16/8 2017 att ny forskning visar att barnbarn som inte träff..”

Senaste nyheter